Search
Show prices tax inclusive
English
All Categories
  Menu Close

  DykkerFlasker

  Vores store sortiment af forskellige typer dykkerflasker her hos Ocean Dive henvender sig til en bred skare af dykkere. Hvilken type flaske, man bruger, afhænger meget af, hvilken type dykning man ynder at dyrke i sin fritid. Flasken og ventilen har meget at sige og skal være af en ordentlig kvalitet. Til almindelig fritidsdykning er en stålflaske på 12 liter rigeligt, men der kan også være brug for større eller mindre flasker.

  Vi forhandler både enkeltflasker og dobbeltsæt. Til teknisk dykning er det et dobbeltsæt med dykkerflasker, du skal bruge. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette flaske til din dykning. Vi har dykkerflasker i stort set alle størrelser på lager, og har flasker i både 200 bar, 300 bar og dykkerflasker i stål, aluminium og carbon. Finder du ikke lige den dykkerflaske du har tænkt dig, så send os en kort chatbesked for nærmere.

  Har du brug for en brugt dykkerflaske, har vi ligeledes en stor sektion af brugte dykkerflasker i alle størrelser og i alle typer af materiale. Vi har helt klart flest brugte flasker i stål og i 232 bar, men vi har tit også en brugt 300 bars dykkerflaske eller flere. Alle vores brugte dykkerflasker leveres med klargjort ventil, gummibund og trykprøvet inden for ganske kort tid, så mange gange er de reelt set lige så gode som nye dykkerflasker.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of OMS Twin Set SS Band 171mm

  OMS Twin Set SS Band 171mm

  Stainless Steel twin band fra OMS til dobbeltsæt.
  DKK 899.00
  Picture of OMS Twin Set SS Band 204mm

  OMS Twin Set SS Band 204mm

  Stainless Steel twin band fra OMS til dobbeltsæt.
  DKK 999.00
  Picture of OMS Twin Set Wide SS Band 140mm

  OMS Twin Set Wide SS Band 140mm

  Stainless Steel twin band fra OMS til dobbeltsæt.
  DKK 849.00
  Picture of Polaris 10L 232 bar Stål
  Picture of Polaris 10L 300 bar Stål
  Picture of Polaris 12L 232 bar Stål 171mm
  Picture of Polaris 12L 300 bar Stål Dobbeltsæt