Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  MK17 EVO/G260

  Producent: Scubapro
  Hvis du dykker dybt, dykker koldt eller ofte befinder dig på siltet bund eller i beskidte farvande, er MK17 EVO / G260 reg-systemet for dig.
  SKU: 12172010
  Før pris: DKK 3999,00
  DKK 2999,00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  MK17 EVO

  Scubapros MK17 EVO er et første trin med en balanceret luftstrømsmembran, der giver et godt konstant flow uanset dybde og trykket i din flaske. MK17 EVO er en af Scubapros premium og high-performance 1. trin. MK17 EVO er fuldstændig forseglet fra ydre elementer og specifikt fremstillet til koldt vand og hårde forhold. De indre elementer er fuldstændig forseglet, så ingen snavs kan komme ind i regulatoren og dermed er du sikret god dykning selv i rigtige beskidte og kolde vande. MK17 er konstrueret i høj kvalitets krom overtrukket messing, der både forhindre syreskade og rust. MK17 har 2 højtryksudgange placeret modsat hinanden, for at manometret kan placeres efter brugerens præferencer. MK11 har 4 mellemtryk udgange, der giver frihed for placeringen af din primære luftkilde og octopus.

  G260 2. trin

  Scubapros G260 2. trinnet er det 2. trin som er blevet imiteret flest gange og med god grund. G260 er en arbejdshest af et 2. trin som bare bliver ved med at levere.  Produceret med et robust og forstærket technopolymerhus og indvendige metal komponenter, der sikre fremragende koldtvandskvalitet og pålidelighed. G260 er især værdsat af tekniske dykkere, da det giver en unik mulighed for venstre-højre slangekonfiguration samt lang levetid og substantiel hårdførhed.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *
  Produkt tags