Søg
Vis priser uden moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Om os

  Ocean Dive er en butik der i ca. 20 år har ligget på Frederiksberg. Vi har desuden en webshop hvor du selvfølgelig får de samme skarpe priser som i butikken.

  Vi stræber hos Ocean Dive mod at give alle kunder en god service og kompetent vejledning, med priser blandt de laveste på markedet.

  Hos Ocean Dive finder du alt det bedste udstyr til dykning, snorkling, UV-jagt, svømning og vand sport til stærke priser. Vi har dykkerudstyr til ferie og fritid inden for snorkelsæt og dykkermasker, snorkler, finner, både korte og lange dykkerdragter i 3 - 5 - 7mm tykkelse. Vi handler naturligvis kun med de store producenter af dykkerudstyr på vitale dele som regulatorer, bcd / vest og dykkercomputere. Her finder du mærker såsom Scubapro, Apeks, Aqualung, Procean og Suunto. Vælg disse mærker når kun det bedste inden for kvalitets dykkerudstyr er godt nok til dig.

  Vi har det stærkeste sortiment af 232 bars og 300 bars flasker og er førende inden for flasker til dykning og til skydning.

  VI har desuden altid en stor mængde brugt og udgået dykkerudstyr til salg i vores lagersalg. Der finder du alt fra brugte regulatorer, dykkercomputere, brugte dykkerdragter som både tørdragter og våddragter. Der er selvfølgelig også en masse forskellige småting, som du kan være interesseret i. Vi servicerer altid vores brugte dykkerudstyr og giver som minimum 3 mdrs garanti på udstyret. Det er din garanti for en god handel med brugt dykkergrej.

  Vi har også forskellige rebreathere og scootere til både salg og til udlejning.

  Til børnene: 

  Vi har desuden et stort sortiment af dykkerdragter til børn i både 3 og 5 mm, derudover har vi snorkelsæt, finner, snorkelpakker, dykkermasker og sågar bcd og regulator til børn.

  Har du et barn der går til svømning, så har de tit stor gavn af at bruge en kort dykkerdragt til at holde varmen i bassinet, og dem finder du under vores kategori med dykkerudstyr til børn og unge.

  Derudover har vi et kæmpe udvalg af dykkertilbehør til alle aldre, både til under- og over vand.

  Forklaring af mærker på varer

  Vi har et par forskellige mærker hen over en del af vores varer på hjemmesiden. Herunder finder du en forklaring af dem:

  Hvor meget vi har nedsat varen ift. producentens vejlende udsalgspris.
  Varen er på tilbud i en tidsbegrænset periode.
  Varen er ny på vores hjemmeside.

  Butikken udefra

  Efter en længere årrække hvor butikken har været forholdsvist anonym udadtil, har den nu endelig fået en gevaldig ansigtsløftning, med blandt andet nyt logoskilt og en kæmpeblæksprutte :) Hvad synes du om det nye udseende? Kom ind forbi butikken og se det med egne øjne, vi ses!

  Den kæmpe blæksprutte er designet af Matt Stewart, som venligst har givet os tilladelse til at bruge den:

  https://matt3dfx.artstation.com/

  Personale

  Chris

  Chris er indehaveren af Ocean Dive som han startede helt tilbage i 2002. Chris har stor erfaring og viden indenfor både rekreationel og teknisk dykning, og han er altid klar med hjælp og vejledning.

  Chris er er uddannet Advanced Trimix Instructor Trainer, så han kan undervise på de aller højeste niveauer.

  Chris er desuden Regional Manager for hele Skandinavien i dykker organisationen SDI/TDI.

  David

  David har været i Ocean Dive siden sommeren 2018, og hjælper med at administrere butikken og er altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

  David er uddannet PADI Divemaster samt TDI Extended Range teknisk dykker, og har dykket i Danmark, Honduras, Thailand, Tyrkiet, Indonesien og Japan. David er desuden uddannet ingeniør.

  Caspar

  Caspar har været i Ocean Dive siden foråret 2019 og arbejder med flere forskellige opgaver med bl.a. hjemmesiden og bookninger, men står hovedsageligt for vores marketing, sociale medier og andre kunderelationer, samt altid at være glad og hjælpsom i butikken.

  Caspar har erfaring fra en anden dykkerbutik, er uddannet PADI Divemaster og har bl.a. arbejdet som Divemaster på Giliøerne i Indonesien. Han er desuden uddannet serviceøkonom og udøvende musiker.

  Jacob

  Jacob har været i Ocean Dive siden efteråret 2019 og arbejder primært med produktion af videoer til Ocean Dive's YouTube kanal.

  Jacob er professionel lyd og lysmand og har mange års erfaring indenfor sit fag.

  Vi ser frem til at hjælpe dig og ønsker dig velkommen hos os! 
  Team Ocean Dive