Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  DykkerTasker

  Her på siden kan du finde vores store udvalg af dykkertasker. En vigtig del af at have en masse lækkert udstyr er at holde det i god stand. Et rigtigt godt sted at starte, er at transportere udstyret på en ordenlig måde - for eksempel i en rigtig dykkertaske. Vi sælger dykkertasker i mange former og størrelser her på webshoppen. Således findes den helt rigtige dykkertaske til dit gear uden tvivl i sortimentet herunder. Det gælder både, hvis du har meget eller et mere beskedent udvalg af dykkerudstyr. Desuden har vi tasker og kasser, der kan tages med under vandet kaldet DryBags eller TørBox. Disse beholdere er en rigtig god måde at holde dit mad, tøj eller smågrej tørt, som du kunne få brug for under eller imellem dine dyk.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Alle

  Procean Drybag Taske 15 liter

  Vandtæt taske på 15 liter i godt og slidstærkt materiale fra Procean. Ideel til al slags vandsport eller cykelturen i regnvejr, hvor dine ting kan medbringes, uden de bliver våde.
  DKK 149,00
  Alle

  Procean Drybag Taske 30 liter med 2 lommer

  Vandtæt taske på 30 liter med to lommer i godt og slidstærkt materiale fra Procean. Ideel til al slags vandsport eller cykelturen i regnvejr, hvor dine ting kan medbringes, uden de bliver våde.
  DKK 179,00
  Billede af Procean Drybag Taske 5 liter

  Procean Drybag Taske 5 liter

  Vandtæt taske på 5 liter i godt og slidstærkt materiale fra Procean. Ideel til al slags vandsport eller cykelturen i regnvejr, hvor dine ting kan medbringes, uden de bliver våde.
  DKK 129,00
  Small

  Procean Drybox

  Hold dine ting tørre i denne vandtætte box fra Procean. Fås i flere størrelser i farven sort.
  DKK 249,00
  Billede af Procean udstyrs taske

  Procean udstyrs taske

  Rummelig taske i god kvalitet, i en størrelse der gør at du kan samle det meste af dit udstyr ét sted. Den kan desuden foldes sammen, så den ikke optager mere plads end nødvendigt.
  DKK 299,00
  Billede af Sopras Sub Waterproof backpack 60 l
  Billede af Apeks Dry 100 Bag 113 Liter

  Apeks Dry 100 Bag 113 Liter

  Fed taske i høj kvalitet.
  DKK 999,00
  Billede af Apeks Dry 12 Bag 12 Liter
  Billede af Apeks Dry 75 Bag 75 Liter
  Billede af Aqualung Defense Bag 12 Liter
  Alle

  Procean Drybag Taske 30 liter med 3 lommer

  Vandtæt taske på 30 liter med tre lommer i godt og slidstærkt materiale fra Procean. Ideel til al slags vandsport, kanoturen eller cykelturen i regnvejr, hvor dine ting kan medbringes, uden de bliver våde.
  DKK 199,00
  Alle

  Procean Drybag Taske 40 liter

  Vandtæt taske på 40 liter i godt og slidstærkt materiale fra Procean. Ideel til al slags vandsport eller cykelturen i regnvejr, hvor dine ting kan medbringes, uden de bliver våde.
  DKK 399,00
  Alle

  Procean Drybag Taske 60 liter

  Vandtæt taske på 60 liter i godt og slidstærkt materiale fra Procean. Ideel til al slags vandsport eller cykelturen i regnvejr, hvor dine ting kan medbringes, uden de bliver våde.
  DKK 429,00
  Billede af Sopras Sub Waterproof backpack 40 l/88 lb (rød)